Zingen is leuk!

En zingen in een jongenskoor is nog veel leuker. Je kan al vanaf de leeftijd van 7 jaar lid worden van het Haags Matrozenkoor. Sinds 1928 hebben honderden jongens het plezier van samen zingen beleefd. Met het koor werk je mee aan bijzondere concerten en kom je in alle beroemde concertzalen van Nederland. Hier wordt de basis gelegd voor een leven lang plezier en waardering voor muziek.

Tot de leeftijd van 9 jaar kunnen jongens zonder zangervaring lid worden van het koor. Ben je ouder, dan hanteren we een proefperiode van 3 weken. In die tijd neemt de dirigent een stemtest af om te bepalen of je lid kan worden.

Meer weten over de verschillende koorklassen? Kijk dan op deze pagina.

Proefles

Weet je nog niet zeker of een koor iets is voor jou? Meld je dan aan voor een proefles via secretaris@matrozenkoor.nl.
Ook als je alleen een project wilt meezingen, zoals de Matthäus Passion van Bach of de Krönungsmesse van Mozart, ben je van harte welkom om een keer te komen kijken.

Inschrijven

Bent u net zo enthousiast over het Haags Matrozenkoor als uw zoon? Vraag dan een formulieren op bij de secretaris van het koor: secretaris@matrozenkoor.nl.
Na inschrijving ontvangt u een welkomstbrief met toelichting over het koor en het reglement. Het is verstandig dit reglement goed door te lezen. Voor jongens die in de C-klas of hoger instromen wordt een afspraak gemaakt voor het aanmeten van een koorpak (matrozenpak).

Lesgeld

Het lesgeld voor kalenderjaar 2019 is:

O- en A-klas €210,-
B- en C-klas €420,-
TB-klas €395,-

Repetitietijden

O-klas (7-8 jaar) Maandag 17.00-17.45 uur  
C-klas (9-13 jaar) Maandag 17:00-17.45 uur Vrijdag 17.15-18.45 uur
ATB-klas (lage stemmen) Maandag 17.45-18.30 uur Vrijdag 18:00-19.30 uur